Aktiviteter uden for pisten

Se hvilke aktiviteter, du kan deltage i uden ski i Trysil. Skiferie er nemlig meget mere end skiløb, når I bestiller jeres skiferie til Trysil.

Snescooter kørsel

Slut dig til Villmarkskompaniet på en guidet snescooter tur i de markerede spor lige ved den svenske grænse. Fornem den fantastiske følelse af frihed imens du farer rundt i fjeldet. Dette er en oplevelse, som de fartglade mennesker vil sætte stor pris på.   

I skoven med snesko

Få en naturoplevelse i Trysil. Her kan i komme I skoven på Trugetur (på snesko) Hos Trysil Guiderne kan I bestille en tur. God oplevelse til den stor familie, der kan deltage fra 5-15 personer. Turen tager 1,5-2 timer og der er bål og kaffe med.

Kanetur

Lyden af klokker følger den atmosfæriske tur. Føl roen lægge sig i takt med at hesten og slæden kurver ind i den vinterklædte skov. Alt du skal gøre er at nyde den friske luft, imens du sidder i slæden under et varmt rensdyrskind. 

Spa og wellness

Spa og wellness på Radisson Blu Resort ved Trysil Turistsenter giver dig muligheden for at forkæle dig selv med en ansigtsbehandling, body-wrap, massage eller en eksfolierende behandling. Det elegante spa og fritidsanlæg har ni behandlingsværelser, to finske saunaer, et tyrkisk dampbad og et stort afslapningsområde.

Hundeslædekørsel

Med ivrige hunde og sne under slæden bliver du kørt ind i skoven eller på bjerget. Hundeslædekørsel tilbyder en spændende og tempofyldt oplevelse, hvor du selv bestemmer, om du vil styre eller sidde i slæden. Ydermere kan du vælge, om det skal være en aftentur, familietur eller et længere eventyr. 

Bowling

Hele familien kan more sig med et spil bowling. På Radisson Blu Resort Trysil i Turistcenteret ligger “Chill Bowl and Dine”, som er en amerikansk inspireret diner med burgere og bowling. Her kan I nyde lidt at spise, inden I udfordre hinanden i, hvem der er familiens bedste bowler. Foruden bowling er der billard og forskellige simulatorspil.