Skiferie i Norge

Her på siden kan du læse alt om skiferie til Norge og bestille din skiferie til en af Norges to største og bedste skiområder: Trysil og Hemsedal.

Skiferie i Norge

Det er nemt at booke skiferie til Norge hos Alltime Travel, hvor erfarne ferierådgivere giver tips, råd og vejledning samt anden information om din skiferie til Norge. Alle ferierådgivere er erfarne og passionerede skiløbere, og Alltime Travel kender skiområderne i Norge, som var det deres egen bukselomme. Derfor kan vi give dig en både kvalificeret og personlig rådgivning om skiferie til Norge.

Om Norge som skiland

Norge ligger højt på ønskelisten, når snakken falder på den årlige familie-skiferie. Skiferie til Norge er populært som aldrig før og særligt børnefamilier pakker i stigende grad bilen og drager mod nord – på skiferie i de norske fjelde! Læs alt om skiferie til Norge nedenfor og find ud af, hvorfor danskere år efter år tager til netop Norge. Vi sender jer videre til Alltime Travel og Skiferie.dk, hvor I kan bestille skiferien.

Stor snesikkerhed

Norges snesikkerhed gør skidestinationerne i Alperne grønne af misundelse. Du kan løbe på ski halvdelen af året, og de største destinationer åbner i okt./nov. og lukker først ned igen efter påske. Når påsken falder sent har enkelte områder åbent frem til ca. 1. maj. De helt store destinationer som Hemsedal og Trysil har et veludbygget netværk af snekanoner, og når den allerførste nattefrost indfinder sig, kører snekanonerne hver nat og producerer et komprimeret lag, der dækkes af natursne.

Varieret skiløb

Norge er i sandhed skiferie for alle. På de største norske destinationer som Trysil og Hemsedal finder du et varieret terræn som henvender sig til både, børn, nybegyndere, øvede og eksperter. Børn og nybegyndere kan gøre de første erfaringer med skiløbet på de falde grønne pister eller i een af de mange børneområder som skaber de bedste rammer for børns første erfaringer med ski, mens de mere erfarne skiløbere kan prøve kræfter med de røde og sorte pister længere oppe på fjeldet. 

Verdens bedste funparker

Du kan trygt tage familiens teenagere med på skiferie til Norge. I Norge findes nogle af verdens bedste funparker og terrænparker med alt fra hop, rails, boxes og halfpipes. Er er masser af udfordringer til familiens teeenagere og andre vovehalse. Vi anbefaler altid hjelm i forbindelse med skiløb, men bevæger man sig ind i terrænparken er det vigtigt at have fokus på sikkkerheden uanset om du er nybegynder eller ekspert. Vi anbefaler derfor at du bære på hjelm og gerne rygskjold. Både i Trysil og Hemsedal finder du nogle af Norges bedste funparker.

Alt for de mindste

Når familien drager på skiferie til Norge kan du være sikker på at de mindste i familien får en fantastisk oplevelse. I Norge er alt tilrettelagt for at familiens mindste får en både sjov og tryg indføring til skiløbets glæder. De norske destinationer, inkl. Hemsedal og Trysil tilbyder fantastikse faciliteter til børn og nybegyndere. Således uanset hvor du bor i området er du aldrig langt væk fra børneområdet og skiskolen. I børneområderne findes bl.a. transportbånd, børnelifter, tegneseriefigurer som børnene kan køre igennem, varmehytte med spil mm hvis det skulle blive kold og naturligvis et stort team af veluddannede skilærere.

Du bor midt på bakken

Når du tager på skiferie til Norge er een af de åbentlyse fordele at du i de fleste tilfælde praktisk talt bor midt på siden. Det giver mulighed for at du om morgenen kan tage skiene på lige uden for døren og køre på ski helt tilbage til hytten, hotellet eller lejligheden.
En central placering tæt på pisten giver desuden mulighed for at du i løbet af dagen kan køre tilbage til hytten og spise frokost sammen med resten af familien eller de børnene kan holde pause midt på dagen for at få varne og samle kræfter. Alle hytter og lejligheder i både Trysil og Hemsedal ligger med kort afstand til pisten eller liften.

Skiferie til Norge med bil, færge eller fly

Du kan bestille skiferie til Norge med færge, fly eller i egen bil. Læs mere om skiferie til Norge med fly. Søger du skiferie i egen bil eller kombineret med færge fra Hirtshals eller København kan du nemt bestille online her eller kontakte Alltime Travel på tlf.: 7015 3232 for bestilling.

De 2 største og bedste skiområder i Norge

Skiferie i Trysil

Trysil er Norges absolut største og bedste skiområde. Det store og varierede skiområde tilbyder udfordringer for hele familien uanset om du er nybegynder eller har flere års erfaring. Skiområdet i Trysil fordeler sig på 3 sider som alle er sammenhængende og giver rig mulighed for at tage på ture rundt i terrænet. De tre områder i Trysil er; Trysil Turistcenter, Høgegga og Trysil Höjfjellssenter og tilsammen finder du intet mindre en 71 km velpræparerede pister fordelt på i alt 66 nedfarter. Liftsystemet i Trysil er velfungerende og bringer dig hurtigt rundt i det spændende skiområde.

Klik her og bestil din skiferie til Trysil

Skiferie i Hemsedal

Hemsedal er med rette kendt under navnet “de skandinaviske alper”. Fjeldet i Hemsedal “klippet” og minder allermest om de bjerge man kender fra Alperne. Hemsedal er Norges 2. største skiområde og kan fuldt ud måle sig med skiløbet i Trysil. Skiområdet i Hemsedal går helt op til 1530 m og sikrer derfor fantastiske sneforhold fra åbningen i november til et stykke efter påske. Hemsedal er velegnet til hele familien og har alt fra flade grønne pister til udfordrende sorte. Central beliggende i bunden af skiområdet finder I det store børneområde, som skal de bedste rammer for børns første erfaring med skiløb.

Klik her og bestil din skiferie til Hemsedal