Events i Trysil – Vinteren 19/20

På grund af Covid-19 er der endnu ikke fastlagt aktiviteter for 20/21

Ski Test Weekend

12. – 15. december 2019

Skipiste i Trysil

Test skinyheder gratis!

Weekenden den 12. til 15. december 2019 byder Trysil igen på den populære test-tradition. Her giver ski- og snowboardleverandører dig mulighed for at afprøve sæsonens nyheder inden for ski og snowboard. – Og testen er gratis! I kan også glæde jer til weekendens underholdning med musik og after-ski.

I kan henvende jer ved de forskellige udstillinger og høre mere om modellerne. Få også gode råd og vejledning samt mulighed for at teste ski og snowboards. Det er supernemt og en oplagt mulighed for skientusiaster. I skal blot vise gyldig legitimation, og så er du klar til at teste udstyret på pisterne. Herefter leveres udstyret tilbage til udstilleren, hvor du kan få dine egne ski igen eller teste et andet par eller et snowboard.

Påsken i Trysil

6. – 13. april 2020

Påskeæg i sneen

Kom på forårsskiløb i solen!

Traditionen tro inviterer Trysil igen i år til påske i sneen. Så kan I nyde påskesolen i fjeldene og få skønne feriedage med skiløb, afterski samt underholdning og aktiviteter til hele familien. I kan booke en feriebolig hos Alltime Travel eller Skiferie.dk, hvor I også kan læse meget mere om pisterne og skidestinationen Trysil.

Snemanden Valle sørger for underholdningsprogram til børnene i påsken, mens en masse sjove begivenheder vil bringe smil frem på familiens læber. Kombiner jeres forårsskiløb med en lang og hyggelig frokost i solen og tag til koncert og forestillinger med SeterRock på Knettsetra.

Winter Finale & Trysilsmellen

23. – 26. april 2020

Snowboard i snesky

Afslut skisæsonen med et brag!

Vær med til at afslutte skisæsonen i Trysil med et brag! Weekenden den 23. til 26. april kan I komme på en festlig weekendtur til hele familien. Her vi være aktiviteter, musik og konkurrencer i massevis.

I år foregår afslutningen for begge sider af Trysilfjellet på en weekend, så det bliver en storslået oplevelse. Deltag i den traditionsrige finale med Trysilsmellen i Turistsentret og lyt til live musik på scenen i Knettsetra. På Høyfjellssenter afholdes konkurrencen Ski Out Race med forskellige klasser til alle familiens medlemmer, samt en familiekonkurrence i jeres helt eget tempo.