Om os

Velkommen til en rejseportal med alt om Trysil! Siden er for dig som søger information om Trysil eller ønsker at bestille en hytte eller lejlighed i Trysil til årets store familieskiferie. Siden er Danmarks største rejseportal kun om skiferie til Trysil. Hos Alltime Travel og Skiferie.dk kan du bestille hytter og lejligheder til skiferien i Trysil, samt finde information om alt fra pisterne til restauranter, after-ski, aktiviteter, samt priser på liftkort, skileje og skiskole.

Finder du ikke den information, du søger, anbefaler vi dig at kontakte Alltime Travel på tlf.: 7015 3232 for tips, råd og vejledning om skiferie til Trysil. Alternativt kan Alltime Travel kontaktes på her.

Ingen kender Trysil bedre end Alltime Travel. Alle ferierådgivere har besøgt de forskellige hytter og lejligheder i Trysil og kender desuden skiområdet bedre end deres egen bukselomme. Alle ferierådgivere er inkarnerede skiløbere og er alle store fans af Trysil. Ikke nok med, at Trysil er Norges største skiområde, synes vi naturligvis også, at det er Norges bedste skiområde! Vores store kendskab til Trysil gør, at du altid kan finde al information om Trysil her på siden.

Vi ønsker dig en rigtig god tur til Trysil – Norges bedste skiområde 🙂