Restauranter i Trysil

Et glas vin i varmen på restaurant

Trysil byder på en lang række af spisesteder med gode restauranter, hyggelige caféer, festlige barer og endda en foodtruck. I finder et sted til alle jeres måltider og kan nogle af stederne tage maden med hjem som takeaway. Book jeres skiferie til Trysil hos Alltime Travel og prøv nogle af alle de lækre spisesteder nedenfor.

Brasserie T

Brasserie T har en af de bedste placeringer på fjeldet. Her kan I nyde et internationalt køkken i en hyggelig og indbydende atmosfære.

Placering: Turistsenteret, Radisson Blu Resort

Chill Bowl and Dine

Tag en hyggelig familieaften med konkurrencer og saftige burgere. Hos Chill Bowl and Dine er der 8 bowlingbaner, billardbord og spilsimulator.

Placering: Turistsenteret, Radisson Blu Resort

Happy Faces

Restaurant Happy Faces har kombineret sushi og burgere, så I kan få rigtig god mad i en afslappende atmosfære. Takeaway er mulig.

Placering: Turistsenteret, Torghuset

Hill Breakfast and Buffet

Her serveres morgen- og aftensmad, så I kan starte og slutte dagen med et godt måltid. Prøv lokale og internationale retter.

Placering: Turistsenteret, Radisson Blu Resort

Knettsetra

Midt i skiområdet kan I nyde jeres frokost på Knettsetra. Prøv afterski på Stallen Pubben eller en lækker vaffel i Vaffelstuen.

Placering: Turistsenteret

Kringla

De morgenfriske skiløbere kan starte dagen med kaffe og tilbehør hos Kafe Kringla. Forkæl familien og tag friskbagt brød, pålæg samt kaffe og kakao med hjem til morgenmaden.

Placering: Turistsenteret

La Piazza

Hold øje med din pizza fra det åbne køkken i hjertet af hotellet. Her serveres autentiske retter fra Italien i skønne omgivelser.

Placering: Turistsenteret, Radisson Blu Resort

Restaurant Laaven

Restauranten er berømt for sin afterski, men har også et velkendt køkken. Nyd en varieret frokostmenu samt en pejs som er med til at skabe en hyggelig atmosfære for Trysilfjellets glade skiløbere.

Placering: Turistsenteret

Mt. Mocca

Håndbrygget kaffe, udsøgt hjemmebag og lækre bagels. Nyd lækkerierne i caféen eller som takeaway i den friske luft på fjeldet.

Placering: Turistsenteret, Radisson Blu Resort

Wågna

Wågna er en foodtruck lige uden for Mt. Mocca, hvor I kan købe burgere, pomfritter og gullasch.

Placering: Turistsenteret

Peppes Pizza

I en hyggelig og uformel atmosfære kan du spise så meget, som du vil i pizzabuffeten. Børn i alderen 0-4 år spiser gratis.

Placering: Turistsenteret, Velkomstsenteret

Sindrestua

Stor uderestaurant og afslappende afterski. Efter jeres frokost kan I komme hurtigt på ski igen, da restauranten ligger lige ved liften T2 Fjellekspressen.

Placering: Turistsenteret, T2 Fjellekspressen

Ski pub’n

Serverer pizza, tapas, sandwich og nachos. Kendt for en fantastisk afterski med live musik. Ski Pub’n har en hyggelig atmosfære med rustikke omgivelser.

Placering: Turistsenteret

Taste Mat & Vinhus

Hop ud af skiene og nyd en frokost og aftensmad hos Taste Mat & Vinhus. Du kan også tage en hurtigt drink – Her er alle velkommen!

Placering: Turistsenteret, T2 Fjellekspressen

Skihytta

Oppe i 819 højdemeter kan du nyde god mad såvel som en fantastisk udsigt. Skihytta er kendt for deres specielle Suppegjøk. Her finder du også barer, pejs og en stor frokostmenu, samt afterski i weekenderne.

Placering: Skihytta

Barken Buffet

Få en international smagsoplevelse hos Barken Buffet, hvor hotellets køkkenpersonale forvandler de bedste råvarer til lækre måltider.

Placering: Fageråsen, Skistar Lodge Trysil

Café Nero

I Høyfjellssenterets gågade finder I Café Nero. Ægte cafémad med frokostretter til store og små, dejlig kaffe og lækkert bagværk.

Placering: Høyfjellssenteret, Gågaden

T-Kroken Burgers og Bar

Glæd jer til det bedste fra Amerika: Burgers, shakes og pomfritter. Det hele er selvfølgelig hjemmelavet og kan nydes i afslappende omgivelser eller tages med hjem som takeaway.

Placering: Høyfjellssenteret, Gågaden

Fjellgrillen

Serverer kaffe, kage, grillede retter, sandwich, salater og fastfood. Oplagt til familien med særlige priser for børn og placering lige ved liftene.

Placering: Høyfjellssenteret, F12 Familietrekket 

Kort og Godt

Start dagen med godt brød, kaffe og kanelboller eller snup en pizza bagt i stenovn. I finder takeaway og endnu en afdeling i Trysils centrum

Placering: Fageråsen, Skistar Lodge Trysil

Kvisten Restaurant

Varieret á la carte menu, hyggelig atmosfære og skøn udsigt over Trysilfjellet. Perfekt til både familier og vennegrupper.

Placering: Fageråsen

Puben Sankt Olav

Serverer frokostbuffet med dagens pasta, dagens ret og suppe de Jour. Hver lørdag har de en speciel pub menu. Kom til afterski og levende musik.

Placering: Høyfjellssenteret, F12 Familietrekket

Restaurant Pilgrimen

Et populært bøfhus med en særlig børnemenu og vegetarisk. De har også et lege-hjørne for de små i familien, hvor de kan hygge sig med spil og film.

Placering: Høyfjellssenteret

Restaurant Fjellroa

Ny åbnet restaurant midt på pisten på bakke 53. Her serveres amerikansk / asiatisk menu. Her kan I vælge imellem forskellig burgere og bowls. 125 siddepladser inde og en stor terrasse med plads til 150 gæster.

Placering: Høyfjellssenteret, midt på bakke 53

Stabben Restaurant og Afterski

Sultne skiløbere kan spise et solidt pub-måltid hos Stabben Restaurant. Har åbent alle dage i vinteren og byder på live afterski i weekenderne.

Placering: Fageråsen, Skistar Lodge Trysil

Husets Kafé

Spis alle dagens måltider her! Á la carte, Dagens Ret, frokost- og børnemenu samt kager, kaffe og andre småretter.

Placering: Trysilsenteret, Storvegen 2

Bar Trysil

Med lavt til loftet og en intim stemning er denne bar en rigtig fin måde at afslutte skidagene på. Mad på lokale råvarer og gode drinks.

Placering: Centrum, Fladhagenlåven, Løkjavegen 16